Hemma
Borta
Warberg
WIC

Moberg och Roos fixade femte raka segern

8 oktober 2017 16:00

Inför dagens hemmamatch hade Endre tagit 4 raka segrar och hade full pott efter 4 spelade omgångar. Efter tre mål av Anna Moberg, två mål av Elin Roos och stabilt målvaktsspel från Thea Ekholt tog Endre sin femte raka seger och har fortsatt full pott i denna säsongs upplaga av SSL.

Endre fick en kanonstart på matchen när Anna Moberg gjorde 1-0 från nära håll redan efter 1:20 in i matchen. När första perioden var slut hade Elin Roos gjort 2-0 och Moberg hade gjort ytterligare ett mål till 3-0.

Andra perioden var betydligt svagare ifrån Endres sida, och bortalaget Warberg vann mittperioden målmässigt med 1-0.

I början av sista perioden fullbordade Anna Moberg sitt hattrick när hon sköt ett stenhårt skott från högerkanten som gick via ribban och in bakom WICs målvakt Hanna Svensson. Efter ytterligare ett mål av Elin Roos och ett reduceringsmål från Linn Johansson kunde Endres segersiffror skrivas till 5-2.

Ny hemmamatch redan på fredag 19:00 när IK Sirius FBC kommer på besök.

Endre IF - Warberg IC

ICA Maxi Arena