Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 1 match
Lördag
25 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Lund
LUND

Stark insats mot svårspelade IBK Lund

4 december 2022 15:06
SSL

Det blev tre sköna poäng mot erkänt svårspelade IBK Lund och Endre stod, rakt igenom, för en stark insats. Redan i första bytet stod det klart att laget var påkopplat och de egentligen aldrig Lund en chans. Endre gick fram till 6-0 innan bortalaget kunde reducera två gånger, men då var ju matchen redan avgjord.


Den första perioden slutade 1-0 till Endre. Efter 16.42 blev Ellen Bäckstedt utvisad för låsning av klubba, men Endre passade på att göra mål i numerärt underläge. Ellen Berglund krigade till sig ett frislag och spelade fram Elin Roos som slog till direkt. Det var en trevlig, fartfylld, period med många målchanser, helt i publikens smak.

Endre vann den andra perioden med 3-0. Ellen Bäckstedt spelade upp Anna Moberg som med en snygg enhandspassing bjöd tillbaka så att Ellen kunde stänka in 2-0. Tre minuter senare fick Endre möjlighet att kontra och då passade Tilde Hållstam fram backen Chiara Gredig som la upp bollen i krysset. Med drygt 20 sekunder kvar visade Ellen Berglund att det lönar sig att skjuta i innebandy, Hon sköt ett hårt dragskott från mittplan som singlade in bakom Lunds målvakt.

Efter 4.32 i den sista perioden fick Endre straffslag och som vanligt satte specialisten Stina Ander bollen i nät. Bara dryga minuten senare kom 6-0. Elin Roos sköt ett skott som studsade fram från sargen och Ellen Bäckstedt knackade in det andra målet för dagen. Lund chansspelade sedan och lyckades få in dubbla reduceringar, men vid det laget var ju matchen redan avgjord.

Skönt med en stark insats mot svårspelade IBK Lund efter två mindre goda insatser förra helgen.

ENDRE - IBK LUND 6-2 (1-0) (3-0) (2-2)