Hemma
END

Maximala 9 poäng efter seger mot Rönnby

24 september 2017 18:34

Idag spelade Endre IF sin tredje match för säsongen tillika den tredje raka bortamatchen. Efter vinst med 3-2 mot Rönnby står nu laget på maximala 9 poäng och är med i toppen av SSL.

Söndagens match började med ett stort spelövertag från Rönnby där Sophia Lundmark i Endremålet dock stod i vägen för allt. Efter mål av Sara Steen var ställningen 1-0 i bortalagets favör.

Den andra perioden spelades i ett relativt lågt och kontrollerat tempo där Linnea Wallgren blev periodens enda målskytt.

I den tredje perioden blixtrade Rönnby till med två snabba mål innan Endre åter lyckades lyfta spelet och avgjorde matchen under dem sista tio minuterna med mål från Sara Steen och ett starkt spel med bollen.

Nu är det dags att avsluta denna tre matcher långa bortasvit och dra igång säsongens innebandyfester i Ica Maxi Arena. Söndagen den 1 oktober klockan 13.00 kommer Linköping IBK på besök till Gotland.

Säkra din biljett till premiären här, eller än bättre, införskaffa ditt säsongskort här!

Rönnby Västerås IBK - Endre IF 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)

Målskyttar Rönnby: Jonna Sjöberg, Izabell Roos

Målskyttar Endre: Sara Steen 2, Linnea Wallgren