Isabella Ström förlänger med Endre IF

3 juni 2019 11:00
Truppbygget

Isabella Ström har tillhört Endre IF sedan 2014, med undantag för säsongen 2016/17 när hon spelade i Västerås Rönnby IBK en säsong. Nu har hon skrivit ett nytt 1-årskontrakt med laget. "Hon jobbar oerhört hårt i det tysta", säger Eva Didriksson i Endre IFs sportkommitté.


Isabella Ström spelar i höst sin 5:e säsong på Gotland, och hon har hunnit med 128 matcher i föreningen. Hon valde Endre IF efter 3 år på Riksinnebandygymnasiet i Umeå, en väg som flera spelare i laget har valt.

"Jag trivs bra på Gotland och i Endre IF, att få spela inför alla Endre-supportrar och även livet utanför innebandyn som byggts upp under åren jag varit här", säger hon om beslutet att stanna i laget.

Om nästa säsong säger hon följande:

"Jag vill få ut mer av mig som innebandyspelare och känner att min drivkraft till att fortsätta utvecklas passar bra in i den här miljön. Jag vill tillsammans med laget och alla runt Endre lägga i en växel till för att vi ska ta ytterligare kliv och slåss om guldet"

Eva Didriksson, Sportkommittén: ""Issa" visade förra säsongen att hon har mer att ge på SSL-nivå. Hon får inte de största rubrikerna men jobbar oerhört hårt i det tysta.

Hon är ett föredöme när det gäller att vara väl förberedd och ta ansvar för sin elitsatsning och har en imponerande fysik som vi värdesätter högt. Något som kommer passa bra in när vi nästa säsong kommer vilja spela en än mer fartfylld och aggressiv innebandy."