01 Apr 1 match

Tre matchbollar mot Täby!

29 mars 2021 09:47
SSL

Det blev en ruskigt skön seger borta mot Täby i den andra kvartsfinalen. Endre ägde den första perioden, men Täby de andra två. Matchen var precis så jämn som slutsiffrorna visar, 6 - 7. Täby hämtade nästan ikapp den tidiga ledning på tre mål som Endre skaffade sig, men två "solomål" i slutet av den tredje perioden, signerade poängdrottningen Ellen Bäckstedt avgjorde. Båda lagen krigade rejält matchen igenom och tv-publiken bjöds verkligen på en gastkramning av världsklass. Täby har knappast gett upp kvartsfinalserien och kommer att gå stenhårt för att ta sista chansen att hålla liv i den på tisdag. Matchen startar klockan 18.00 och du ser den, som vanligt, på Hela Gotland eller SportExpressen.