Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match

PRESSMEDDELANDE

4 maj 2023 19:57
SSL

PRESSMEDDELANDE!


Pressmeddelande

Endre IF och huvudtränare Bruno Lundberg avslutar samarbetet. Endre IF och Bruno Lundberg går skilda vägar. Efter utvärdering och analys av säsongen ser föreningen att en förändring behöver göras för att laget ska kunna fortsätta sin utveckling mot föreningens mål; att utmana om en plats i SM-finalen. Föreningen vill tacka Bruno Lundberg för hans två år som huvudtränare och önskar honom lycka till i framtiden.
Arbetet med att rekrytera ny huvudtränare påbörjas. Under tiden leds laget av Jenny Sandelin och Joakim Sjöstrand tillsammans med övriga ledarstaben.

Uttalande från klubbchef Karin Wennbo Vi har under de två år Bruno lett laget fortsatt att gå till slutspel. Men för att ta nästa steg i utvecklingen och nå föreningens mål om att få spela om SM-guldet ser vi att vi behöver en ny röst i omklädningsrummet och på träningsplanen. Därför avbryts samarbetet mellan Bruno och föreningen. Vi är trygga i att den resterande ledarstaben med Jocke och Jenny i spetsen kommer att kunna förbereda laget väl för den kommande säsongen och ge oss goda förutsättningar i arbetet med att hitta Endre IFs nästa huvudtränare.

Frågor besvaras av Karin Wennbo, klubbchef