Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 1 match
Lördag
25 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match

PRESSMEDDELANDE

4 maj 2023 19:57
SSL

PRESSMEDDELANDE!


Pressmeddelande

Endre IF och huvudtränare Bruno Lundberg avslutar samarbetet. Endre IF och Bruno Lundberg går skilda vägar. Efter utvärdering och analys av säsongen ser föreningen att en förändring behöver göras för att laget ska kunna fortsätta sin utveckling mot föreningens mål; att utmana om en plats i SM-finalen. Föreningen vill tacka Bruno Lundberg för hans två år som huvudtränare och önskar honom lycka till i framtiden.
Arbetet med att rekrytera ny huvudtränare påbörjas. Under tiden leds laget av Jenny Sandelin och Joakim Sjöstrand tillsammans med övriga ledarstaben.

Uttalande från klubbchef Karin Wennbo Vi har under de två år Bruno lett laget fortsatt att gå till slutspel. Men för att ta nästa steg i utvecklingen och nå föreningens mål om att få spela om SM-guldet ser vi att vi behöver en ny röst i omklädningsrummet och på träningsplanen. Därför avbryts samarbetet mellan Bruno och föreningen. Vi är trygga i att den resterande ledarstaben med Jocke och Jenny i spetsen kommer att kunna förbereda laget väl för den kommande säsongen och ge oss goda förutsättningar i arbetet med att hitta Endre IFs nästa huvudtränare.

Frågor besvaras av Karin Wennbo, klubbchef