Fredag
29 Dec 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Dags för ny ordförande i Endre IF!

10 juni 2021 13:00
Föreningen

Efter sex säsonger lämnar Carin Sjöberg ”klubban” vidare som föreningens ordförande. På årsmötet som äger rum 17 juni 2021 i Endre bygdegård kommer Rickard Wahlin föreslås som ny ordförande.


Sjöberg som under tre års tid pendlat till sitt arbete i Stockholm aviserade redan vid förra årsmötet att hon inte önskade stå till förfogande för omval. Valberedningen har under säsongen arbetat intensivt med att hitta hennes efterträdare. Kandidaten som föreslås är; Rickard Wahlin som idag arbetar på Svenska Spel med tjänsteansvar för delar av onlineaffären (Sport & Casino) och brinner för idrott. Han flyttade till ön ifrån Västkusten 1996 för studier och blev sedan kvar.

Kommentar ifrån Rickard:

I min yrkesroll behöver jag ha blicken det som händer här och nu samt framåt/framtiden. Jag gillar att lösa problem i det lilla och se vägen framåt. Samtidigt är man flera i genomförandet och då gäller det att få med sig folk ”på tåget”. Skapa delaktighet. Och det är sådan jag är; och det är här jag ser att jag kommer bidra. Skapa positiv energi och en framåtanda. Vara tillgänglig, underlätta och ge en klapp på axeln.

Varför Endre IF? Som betraktare från sidan har jag alltid känt att Endre är en proffsig och inkluderande förening med ett stort hjärta. Därför känns det spännande och kul att nu få vara en del av det. Jag är övertygad om att det kommer att bli en ”rolig resa.”

Kommentar Carin Sjöberg:

Det är dags för mig att lämna rodret vidare och jag känner mig övertygad att Rickard tillsammans med styrelsen kommer fortsatt att utveckla och driva Endre vidare på ett bra vis. Jag kommer att fortsätta som resurs inom Elit/Sportkommittén. Med mitt uppdrag inom Svensk Innebandy (SIBF)hoppas jag att kunna fortsätta driva utvecklingen framåt och fortsatt vara en del av gotländsk innebandy.