01 Apr 1 match

Fjärde raka segern!

3 oktober 2021 15:53
Elit

Matchen mot IBK Lund var riktigt tät och tuff. Bortalaget tog ledningen i powerplay, men Endre kvitterade genom Isabelle Gerig i slutet av perioden. I den andra perioden trampade Endre gasen i botten, vilket gav resultat. Stina Ander gjorde 2-1 på passning av Ellen Bäckstedt innan Ellen själv satte 3-1. Det var nog många som trodde att Endre skulle springa ifrån i de sista perioden, men IBK Lund ville annat. De reducerade, rättvist, tidigt i perioden och i spel 6 mot 5 i slutet av matchen kom också kvitteringen. På övertid avgjorde Isabelle Gerig med sitt andra mål för matchen. 551 personer såg matchen på plats i ICA Maxi Arena. Redan på onsdag väntar nästa match. Då handlar det om semifinal i Svenska Cupen - Pixbo Wallenstam står för motståndet.