Endre IF värvar Rebecca Heed Arvidsson

14 maj 2019 09:20
Truppbygget

Här är Endre IFs nästa värvning inför kommande säsong: Rebecca Heed Arvidsson, 25-åring som närmast kommer från spel med IBK Lockerud Mariestad, där hon varit lagkapten. Tidigare har hon spelat 4 säsonger i Pixbo i SSL och vann där bla. SM-guld 2016 och Champions Cup 2016. Senaste säsongen gjorde hon 24 poäng på 23 matcher när Lockerud Mariestad var med och kvalade till SSL.

Rebecca Heed Arvidsson:

"Endre som förening och lag har jag alltid hört gott om, jag fick även ett väldigt gott intryck av föreningen när jag var på besök. Jag har ju tidigare stått som motståndare i en fullsatt arena på ön och det ska bli häftigt att få spela med den publiken i ryggen."

"Jag ser fram emot nästa säsong och ett helt nytt äventyr. Föreningen och laget har tydliga mål och en hög ambitionsnivå som inspirerar mig. Där hoppas jag att jag kan bidra med mina defensiva styrkor, spelförståelse och självklart med rutin."

"Endre har något riktigt bra på gång och jag känner att jag vill vara med och göra den här resan. Sen att jag får göra det med en av mina bästa vänner Stephanie Boberg gör ju saken bara ännu bättre."

Eva Didriksson: "Rebecca gav ett väldigt bra intryck när hon besökte ön för några veckor sedan. Hon passar fint in i vårt truppbygge och kompletterar övriga truppen på ett väldigt bra sätt. Hon är en hårt arbetande spelare som kommer att bidra med ledaregenskaper, fysiskt spel och bra spelförståelse. Hon har dessutom spelat center tidigare och går att använda på flera olika positioner - hon värvas dock i första hand som back."

Kontraktet är skrivet över kommande 2 säsonger.

Välkommen till Endre IF, Rebecca!