Isabell Kotz får rookiekontrakt

25 maj 2021 09:38

Vi är glada att kunna skriva ett rookiekontrakt med Isabell Kotz från vårt Utvecklingslag. Isabell är en ung, lovande, spelare med höga mål och ambitioner. Vi tror att hon kommer att ta stora kliv i sin utveckling när hon kliver in i SSL-lagets träningsmiljö.

Isabell: För mig har det alltid varit ett mål och en önskan att få spela i Endres A-lag. Eftersom jag spelat i föreningen i 14 år känns det otroligt roligt att få spela där det finns många med Endre-hjärtan samt med de duktiga spelarna och ledarna. Jag ser kontraktet som ett kliv framåt mot mina mål inom innebandyn då det är en stor möjlighet för mig att kunna utvecklas som spelare. Nu är det försäsong som gäller och jag är hur taggad som helst inför kommande säsong.