01 Apr 1 match

Tre sköna poäng hemma mot IK Sirius

24 oktober 2021 14:41
Elit

Efter två raka nederlag var det skönt att bärga en övertygande seger hemma mot IK Sirius. Vi trampade gasen i botten direkt och efter tre mål av andrafemman (Jakobsson x 2 och Ström) innan tio minuter spelats kopplade vi ett grepp om matchen som vi sedan aldrig släppte. Lagkaptenen Elin Roos hade en stor dag med fyra mål, tre gånger assisterades hon av radarpartnern Ellen Bäckstedt. Trots att Sirius var lite på gång i slutet av den andra perioden så stängde vi matchen på ett effektivt sätt i den sista. Segersiffrorna skrevs till 7 - 2 (3 - 0) (2 - 2) (2 - 0). Undantaget returen i Svenska Cupen (avgörs på onsdag) så spelar vi idel hemmamatcher fram till den 18 december (!). På söndag möter vi KAIS Mora i ICA Maxi Arena. Då hoppas vi på ännu fler åskådare än de 589 som var på plats idag.