Lördag
25 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Fredag
28 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Fredag
11 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match

KLART: Hon blir klubbchef i Endre IF

1 december 2021 11:50
Organisation

Ett intensivt arbete har pågått under hösten och nu står det klart att det blir Karin Wennbo som kliver in i rollen som klubbchef för Endre IF. Karin tillträder tjänsten den 15 februari.

– När vi tog oss an arbetet att hitta en klubbchef till föreningen drömde vi stort. I Karin har vi nu hittat en person med den rätta erfarenheten, nyfikenheten och det viktiga drivet, säger Rickard Wahlin, ordförande i Endre IF.


Karin är uppväxt och boende i Göteborg. Nuvarande tjänst är som VD för Fjäderborgen AB och klubbchef för Göteborgs Badmintonklubb. De båda uppdragen ligger väl i linje med det arbete som Karin kommer att ta sig an i Endre IF.

– Jag ser fram emot att få vara med och bidra till att Endre IF fortsätter att vara en positiv kraft i föreningslivet på Gotland där fokus är såväl att få fler barn och ungdomar i rörelse som att skapa en god miljö för elitidrott, säger Karin.

Karin har själv ett förflutet som innebandyspelare, fotbollsspelare och ledamot i styrelsen för Göteborg HC och det är främst lagidrotten hon själv brinner för. Under några år var Karin även projektledare och enhetschef inom Göteborgs stad. Utöver detta så är Karin utbildad personlig tränare och cyklar gärna landsvägscykel. Som Klubbchef kommer Karin att leda kansliet och vara personalansvarig för anställda och arvoderade. Karin kommer även vara adjungerad i styrelsen.

– Det är det formella. Nu ska vi höja blicken och jobba långsiktigt. Skapa ytterligare stabilitet och pålitlighet i hela föreningen för att ta nödvändiga nästa steg. Endre IF är en satsande förening både på ungdomssidan och i elitverksamheten. Klubbchefen kommer bli vår viktigaste pusselbit, kittet i det arbetet, fortsätter Rickard Wahlin.

I och med rollen som Klubbchef kommer Karin tillsammans med sambo att flytta till Gotland.