Lördag
08 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Vi blir gärna fler - kom och jobba med oss

12 december 2022 12:39
Förening

Vi i Endre är stolta, glada och tacksamma över det stora ideella engagemang som finns i föreningen, ett arbete som vi inte klarar oss utan. Varje vecka utförs mycket arbete i det tysta; för ungdomslagen, på våra SSL-matcher, med att dra in sponsorer, med att fylla våra sociala medier med innehåll och vi vill gärna bli fler som hjälper till i föreningen.


Just nu söker vi därför dig som vill bli en del av Endrefamiljen och arbeta i någon av våra kommittéer. Du avgör själv hur mycket tid du kan bidra med och tillsammans fördelar vi arbetsuppgifterna i de olika kommittéerna.

Till vår Sponsorkommitté söker vi dig som tycker om att arbeta med försäljning och att möta människor från olika branscher. Du får gärna ha ett brett kontaktnät bland Gotlands företag.

Till Marknadskommunikationskommittén, som bland annat arbetar med hemsida och sociala medier, söker vi dig med erfarenhet och intresse av digital kommunikation. Du får gärna vara van att hantera företagssidor hos Facebook och Instagram.

Till vår nystartade Eventkommitté söker vi dig som tycker om att planera och genomföra olika typer av event och inkomstbringande aktiviteter. Det kan röra sig om föreningens kick off och säsongsavslutning eller försäljningsaktiviteter och olika uppdrag som föreningen deltar i mot ersättning (tex under Almedalen, städa Sverige och andra liknande event).

Till Ungdomskommittén söker vi dig som vill vara med och utveckla ungdomsverksamheten genom att arbeta nära lagens ledare med frågor om utbildning och föreningsutveckling.

Är du nyfiken på någon av kommittéerna eller vill veta mer om de olika uppdragen som ingår - hör av dig till [email protected] eller till vår klubbchef Karin på [email protected]