Söndag
30 Sep 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 1 match
Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Alva Olofsson förlänger kontraktet

8 februari 2018 07:50
SSL

Forwarden Alva Olofsson har blivit ett namn att räkna med i SSL och har gjort en mäktig resa fram till där hon står idag. Endre IF och sportkommitten är därför oerhört glada och stolta att presentera tekniska Alva Olofsson som nästa spelare att förlänga med klubben. Kontraktet sträcker sig till 2020.


Kommentar Alva Olofsson: Att förlänga med Endre IF var ett sjävklart val för mig. Det finns en ambition i Endre att inom några år vinna SM-guld vilket driver mig att fortsätta min satsning och utvecklas ytterligare. Målsättningen är högre än tidigare- ett SM-guld med Endre och för egen del vidare mot landslagssammanhang.

Jag har innebandymässigt tagit stora kliv framåt i just Endre och jag ser ingen annanstans jag hellre vill fortsätta min resa än här. Jag är ytterst tveksam om min innebandykarriär ens hade kunna fortsätta om det inte vore för all hjälp för mina magproblem jag fått genom Endre.
Jag är tacksam för att Endre inte bara ser mig som en innebandyspelare utan också som en individ.

Glädjen och engagemanget som finns runt innebandyn på Gotland- hela vägen från vår fantastiska publik, styrelse och alla härliga och engagerade människor runtomkring träningar och matcher är någonting som motiverar mig enormt när jag spelar för Endre IF.

Kommentar Jonas Åström, sportkommittén: Att redan nu kunna göra denna kontraktsförlängning har varit högt prioriterat för sportkommittén och Alva är en nyckel för vårt framtida lagbygge. Alva har på kort tid haft en tydlig utveckling och gått från talang till klasspelare i Svenska Superligan. Hon är en fantastisk person att ha och göra med, dessutom är hon en riktig publikfavorit som kan bjuda på det oväntade. Alva har inte haft en lätt väg men har krigat sig igenom tuffa motgångar vilket gör hennes resa speciell. Sportkommittén är glada över att kunna presentera denna förlängning och ser fram emot att fortsätta följa Alva i den gulsvarta tröjan. Vi är övertygade om att det Alva presterat hittills bara är början på något större där hon har ännu mer att ge.