WIC

Toppinsats hemma mot Warberg

21 november 2020 14:48
SSL

Endre studsar tillbaka direkt efter förlusten mot Sirius och vinner mot Warberg med hela 7 - 1. Det var aldrig något snack om var segern skulle gå. Endre var heltaggade från start och gjorde två snabba mål genom Wilma Johansson och när Warberg inte fick in någon reducering på ett stolp- & ett ribbskott så kunde lagkapten Roos göra 3 - 0 innan första perioden var slut. I den andra perioden fortsatte Endre att dominera och gjorde, rättvist, två mål till. I den avslutande rundan kunde Warberg reducera, men Endre kunde sätta punkt genom ett mål av Moberg. Laget imponerade såväl defensivt som offensivt och skärpan var en helt annan än vid förlusten senast. Det var ett riktigt styrkebesked inför nästa helg då det är hemmamatch mot Rönnby på fredag och bortamatch mot toppkonkurrenten Pixbo på söndag.

Resultat 7 - 1 (3 - 0) (2 - 0) ( 2 - 1) Målskyttar: Johansson 2, Ström 2, Jakobsson, Moberg och Roos