Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Stina Ander förlänger med Endre IF

3 april 2018 09:00
SSL

Endre IF och Sportkommittén kan gladeligen meddela att hårdskjutande Stina Ander, som efter långvarig skada gjorde comeback efter en lång tids frånvaro under säsongen, fortsätter sin elitkarriär i Endre IF. Kontraktet sträcker sig över två säsonger, fram till 2020.


Stina Ander om sitt beslut att förlänga med Endre IF:

"Jag har varit i Endre IF i tre år nu och känner mig som hemma, det var ett enkelt beslut att stanna kvar på Gotland. Ön andas innebandy och det är få förunnat att få spela här i Visby inför vår hemmapublik. Jag har haft 15 jobbiga månader bakom mig med skada och andra omständigheter, vilket gör att det ska bli jätteskönt att få ”börja om”. Jag ser fram emot att göra en hel försäsong, för att kunna göra mig själv rättvis på innebandyplanen. Endre IF är en seriös förening som har tydliga mål och som ger oss de bästa förutsättningar för att bli bäst. Jag vill absolut vara med på denna resa med Endre IF. Det känns som att vi blir bättre för varje år, och det är extra kul att vi tjejer får allt fokus. Jag har varit borta från innebandyn och träning ett tag och vill framförallt komma i form ordentligt efter min skada. Allt för att komma så väl förberedd inför nästa säsong och bidra med det jag kan för att säsongen 18/19 ska bli så bra som möjligt för Endre IF."

Jonas Åström, Sportkommittén: "Det har varit roligt att se Stinas utvecklingskurva sen återkomsten efter hennes skadebekymmer, men viktigast av allt har varit att hon kommit tillbaka till innebandyn igen. Vi är väldigt glada att hon är tillbaka på banan. Säsongen som varit har hon dessutom spelat forward istället för back och visat vilka spetsegenskaper hon besitter i sitt offensiva spel. En skadefri Stina har stor potential som med en ordentlig försäsong kommer att ta henne till den nivå hon vill ligga på. Sportkommittén är glada över att kunna presentera en förlängning och vi ser med spänning fram emot kommande säsonger med Stina i Endre IF."

Fakta Stina Ander

Ålder: 22 år

Moderklubb: Jönköpings IK

Matcher i Endre IF: 67

Poäng i Endre IF: 13 mål, 21 assist, 34 poäng

Säsonger i SSL/Elitserien: 7 (4 st Jönköpings IK, 3 st Endre IF)