Söndag
28 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Jennifer Hellgren avslutar karriären

14 juni 2018 07:45
SSL

Jennifer Hellgren är en av klubbens mest trogna spelare och har vandrat hela vägen från ungdomsleden till A-laget och under många säsonger varit en viktig spelare i truppen. Inför den gångna säsongen skrev Jennifer på ett 2-årskontrakt men väljer nu, efter sju säsonger i SSL, att inte fullfölja det kontraktet. Jennifer har meddelat beslutet att lägga klubban på hyllan


Jennifer Hellgren: Det har varit ett stort och jobbigt beslut att bestämma mig för att inte spela innebandy kommande säsong. Jag har spelat innebandy i stort sett hela mitt liv och det kommer bli en stor omställning att lägga av. Jag har dock tyvärr inte den motivationen som krävs för att spela i SSL och Endre IF. Jag har haft många fina år med Endre IF och det är jag glad för. Det jag kommer sakna mest är helt klart att kliva in i ICA Maxi Arena under slutspel.

Jonas Åström, Sportkommittén: Att Jennifer valt att avsluta sin karriär är så klart tråkigt och vi hade gärna sett henne ännu en säsong i Endretröjan. Finns dock inte motivationen till 100 procent och viljan att lägga ner det hårda arbete som krävs så finns det förståelse för beslutet, trots att ett år återstod på kontraktet. När vi blickar tillbaka på Jennifers karriär är det en hel förening som känner stor stolthet över det hon bidragit med som innebandyspelare men också som person. Hon har varit en förebild för många ungdomsspelare i Endre IF genom åren och vandrat hela vägen från ungdomsleden till att bli en fullfjädrad SSL-spelare. Endre IF och Sportkommittén önskar Jennifer stort lycka till i framtiden och i den civila karriären.

Fakta Jennifer Hellgren

Ålder: 24 år

Moderklubb: Endre IF

Säsonger i Endre IF: 7

Matcher i Endre IF: 189

Poäng i Endre IF: 100 (51 mål och 49 assist)