Klara för Endre.

Endre har gjort klart med Liisa Kokkonen, Sanna Roisko, Tanja Stella inför nästa säsong. Muntligt är man överens och kontrakten skall skrivas på i veckan.
</a

Samtidigt så kliver Jenny Lilliehöök av Endre IF. Jenny får inte förlängt tjänstledigt ifrån sitt jobb i Eslöv och måste därför flytta tillbaka efter en säsong i Endre.

-Det har varit ett mycket svårt beslut att fatta, jag hade mycket gärna kört ett år till. Jag har trivts väldigt bra med klubben och tjejerna i laget, men jag kan inte riskera mitt fasta jobb så som arbetsmarknaden ser ut just nu, kommenterar Jenny sitt beslut. Någon ny klubb är inte aktuell för Jenny i dagsläget.
-Vi får se vad som händer i den frågan, säger Jenny.
Endre önskar Jenny och sambo Fanny Magnusson lycka till med allt i framtiden och tackar båda för vad dom gjort för Endre IF under den gångna säsongen.

-Vi är mycket, mycket glada över att Liisa, Sanna och Stella kör ett år till, säger Sportchefen Göran Nährström. Och kommenterar vidare:

-Liisa, en av världens bästa målvakter, om inte den allra bästa så som hon spelade mot Mora i kvarten?

-Sanna byter jag inte mot någon back i universum.

-Stella är jag oerhört glad att hon kör ett år till. Hennes intällning och glöd smittar av sig. Och med sin rutin, trots sina bara 24 år, vill jag se henne som en ”mamma” för laget nästa säsong.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Comments are closed.