• Välkommen till Endre IF

  • Senaste nytt

  • Biljetter & Bokningar

    Boka biljetter via biljettkiosken online.
  • 1
  • 2
  • 3

Endre Goalie Camp

EGC INSTA med fat ad

BILJETTER

GALLERI

12010531 10152927201331191 7560349587949372210 o

ENDRE PLAY

endre play

Artiklar

Målskytt klar för Endre!

Den värmländska storskytten Linnea Wallgren har skrivit på för 2 säsonger i Endre. Linnea gjorde 20 poäng på de 15 matcher hon hann spela innan en knäskada avbröt säsongen. Knät är nu opererat och Linnea kämpar hårt med sin rehab och målet är att hon ska vara tillbaka runt jul. Vi är övertygade om att hon kommer komma tillbaka till samma fina form och även utvecklas ytterligare hos oss de kommande 2 åren.

Läs mer

Endre IF värvar teknisk forward

Endre IFs sportkommitté är väldigt nöjda med att forwarden Elin Roos skriver ett tvåårskontrakt med klubben. Elin kommer närmast från Huddinge IK och hon är en teknisk forward med bra dragskott och ett fint spelsinne. Elin blev i dagarna uttagen till topp- och talangprogrammet där även Endres Anna Moberg och Stina Ander finns med.

Läs mer

Endre IF värvar meriterad och kraftfull forward

Endre IFs sportkommitté är mycket glada att presentera att Sani ”Klingan” Klinga väljer att skriva ett tvåårskontrakt med klubben. Klingan kommer närmast från Huddinge IK där hon varit har varit en ledande spelare och lagkapten de senaste säsongerna. Klingan har också meriter från finska landslaget där hon totalt har gjort 15 stycken A-landskamper.

Läs mer

VM-guld för Endres Moa Svanström!

I helgen vann Endres nyförvärv Moa Svanström VM-guld med det svenska U19-landslaget.

Sverige vann över Finland med 6-3 i finalen.

Endre gratulerar Moa för hennes fina insatser i VM och till VM-guldet!

Läs mer

Talang flyttas upp till A-laget

Endre IF kan idag meddela att den egna produkten Emilia Hammarskjöld skrivit på ett 2 å

Att kunna flytta upp en egen produkt känns fantastiskt roligt och vi är övertygade om att Emilia kommer utvecklas massor under de kommande 2 säsongerna i en tuffare miljö. Emilia kommer med sitt fysiska spel vara jobbig för alla SSL forwards ute i landet.

Läs mer

Den norska landslagskaptenen förlänger

Byggandet av truppen 2016-2017 går vidare och idag kan Endre IF meddela att den norska landslagskaptenen Karen Farnes skrivit på för ett nytt år i klubben.

Karen som tyvärr fick delar av säsongen som varit förstörd av en knäskada är nu fit for fight och redo att påbörja sin 4:e säsong i den gula tröjan.

Läs mer

Facebook