• Välkommen till Endre IF

  Följ oss på vägen till guldet!
 • Biljetter & Bokningar

  Boka biljetter via biljettkiosken online.
 • Senaste nytt

  Läs om våra senaste matcher och resultat.
 • 1
 • 2
 • 3

SM final

endre SM final2016 200x200

BILJETTER

ENDRE PLAY

endre play

Artiklar

Världens bästa damspelare 2015

Innebandymagazinet presenterar listan över världens bästa damspelare, Endre är mycket stolta över att ha två spelare med på listan:

Läs mer

Den finländska landslagsmålvakten Liisa Kokkonen stannar i Endre IF

Endre IFs sportkommitté är väldigt glada över att kunna presentera att målvakten Liisa Kokkonen väljer att spela vidare i Endre i ytterligare en säsong. Liisa Kokkonen har varit Endre troget i sju säsonger och kommer alltså göra sin åttonde säsong i klubben 2016/2017.

Läs mer

Gotländskan Emma Ahlqvist har skrivit på ett nytt kontrakt med Endre

Gotländska backen Emma Ahlqvist har skrivit ett nytt ettårskontrakt med Endre IF. Sportkommittén är väldigt glada över att Emma väljer att fortsätta i Endre IF en säsong till.

Läs mer

Den gotländska tjejen Jennifer Hellgren har skrivit på ett nytt kontrakt med Endre IF

Endre IFs egna produkt forwarden Jennifer Hellgren har skrivit på ett nytt kontrakt för de kommande två säsongerna. Sportkommittén är väldigt glada över att Jennifer väljer att stanna kvar i klubben även de kommande två säsongerna.

Läs mer

Sara Waktell lämnar Endre IF

Sara Waktell lämnar Endre IF och har skrivit ett två-årskontrakt med den nyblivna SSL-klubben Kalmarsund.

Läs mer

2 nya år i Endre IF för Anna Moberg

Moberg som anslöt till Endre inför säsongen 2014-2015 har glädjande nog bestämt sig för att fortsätta i den gula tröjan ytterligare 2 säsonger. Anna är en allroundspelare som under sina 2 säsonger på ön spelat på de flesta positioner.

Läs mer

Stortalang skriver treårskontrakt med Endre IF!

Endre IFs sportkommitté är oerhört glada att kunna presentera det första nyförvärvet inför säsongen 2016/2017. Nyförvärvet heter Moa Svanström, en Skellefteåtjej som är rightback och som närmast kommer från Riksinnebandygymnasiets (RIG) lag i division ett där hon är lagkapten.

Läs mer

Egen produkt signerar nytt kontrakt!

Bara några dagar efter den tråkiga sortin ur SM-slutspelet kan Endre IF komma med glädjande nyheter. Egna produkten och nyblivna A-landslagsspelaren Sara Steen signerar ett nytt 2-års kontrakt.

Läs mer

Facebook