• Välkommen till ENDRE IF

  Svenska Superligan Dam

  ssl logga

 • Endre IF

  Vi bedriver innebandy för Tjejer/damer för elit, ungdom och barn.
 • Biljetter & Bokningar

  Boka biljetter via biljettkiosken online.
 • 1
 • 2
 • 3

Artiklar

KLUBBDAG PÅ STADIUM!

Klubbdag på Stadium måndagen 11/9.

Vi är på plats 16-19 från föreningen men butiken har öppet från 10.00.

Läs mer

Träningsturnering med Endres barn och ungdomsspelare

Nu till helgen, 2-3 september, arrangerar Endre IF på initiativ av ungdomskommittén en stor träningsturnering i Visby. Hela 10 lag från fastlandet kommer till Gotland för att delta i träningsturneringen och från våra egna led ställer nästan alla ungdomslag + B-laget upp. Kom till Ica Maxi Arena och Innebandycenter för att heja fram Endres framtid. Här hittar du spelschema och deltagande lag. Ungdomskommittén hälsar er varmt välkomna till en helg fylld med innebandy och glädje!

Läs mer

Lundmark, Moberg och Steen får chansen innan VM

Den 8-10 september spelas Finnkampen och det är en del av uppladdningen inför VM i Slovakien i början av december. I den uttagna truppen hittar vi Sophia Lundmark, Anna moberg och Sara Steen. Vi tog oss en pratstund med tjejerna precis efter att landslagstruppen blev offentlig.

Läs mer

Stötta Endre IF - Välj idrottsel hos GEAB

Ni vet väl om att ni kan välja idrottsel hos GEAB och på så vis stötta Endre IF? Många av er är redan kunder hos GEAB och nu är det enkelt att stötta din favoritförening! Ett enkelt sätt att bidra till vår verksamhet.

Läs mer

INTERVJU: Frida Eriksson är Endres färskaste nyförvärv

Backen Frida Eriksson, ursprungligen från Sandviken, har tidigare spelat i SSL med IBF Falun och FBC Uppsala (nu IK Sirius). Senast kommer hon från en säsong i Zug United i den Schweizisk högstaligan. Frida vänder nu hem till Sverige igen och valet föll då på Gotland och Endre IF. 

Läs mer

Albin Skur: Endre IF är en välstyrd förening med tydliga mål och ramar

Albin Skur är Farstasonen som inte blev någon större innebandystjärna men nu får kliva rakt in i hetluften i Svenska Superligan. Hos Endre IF kommer den 22-åring innebandynörden stärka upp marknadskommittén och vara ledare i Akademilaget som ingår i den ungdomssatsning som presenterats inför kommande säsong.

Läs mer

Facebook