• Välkommen till Endre IF

  • Senaste nytt

  • Biljetter & Bokningar

    Boka biljetter via biljettkiosken online.
  • 1
  • 2
  • 3

Endre Goalie Camp

EGC INSTA med fat ad

BILJETTER

GALLERI

12010531 10152927201331191 7560349587949372210 o

ENDRE PLAY

endre play

Artiklar

Poängstark forward tar steget upp i A-laget

Endre IFs sportkommitté är väldigt glada att kunna presentera att forwarden Lina Ahlqvist
tar steget upp i A-laget. Lina är en poängstark och teknisk forward. De senaste två säsongerna i B-laget har Lina gjort 82 poäng på 29 tävlingsmatcher fördelatpå 52 mål och 30 assist.

Läs mer

FC Gute Tackar Endre IF mfl.

FC Gute tackar ICA Maxi, Endre IF, Visby Ladies, Visby AIK och Kappelshamns IK för att ni ställde er bakom insamlingen av kvitton på ICA Maxi kundkväll i torsdags. Den ger FC Gute grundplåten till en fond till Alex Backéus Minne.

Läs mer

KALLELSE

TILL ÅRSMÖTE MED ENDRE IF

ONSDAGEN DEN 29 JUNI 2016

I ENDRE BYGDEGÅRD

 

Läs mer

Målskytt klar för Endre!

Den värmländska storskytten Linnea Wallgren har skrivit på för 2 säsonger i Endre. Linnea gjorde 20 poäng på de 15 matcher hon hann spela innan en knäskada avbröt säsongen. Knät är nu opererat och Linnea kämpar hårt med sin rehab och målet är att hon ska vara tillbaka runt jul. Vi är övertygade om att hon kommer komma tillbaka till samma fina form och även utvecklas ytterligare hos oss de kommande 2 åren.

Läs mer

Endre IF värvar teknisk forward

Endre IFs sportkommitté är väldigt nöjda med att forwarden Elin Roos skriver ett tvåårskontrakt med klubben. Elin kommer närmast från Huddinge IK och hon är en teknisk forward med bra dragskott och ett fint spelsinne. Elin blev i dagarna uttagen till topp- och talangprogrammet där även Endres Anna Moberg och Stina Ander finns med.

Läs mer

Endre IF värvar meriterad och kraftfull forward

Endre IFs sportkommitté är mycket glada att presentera att Sani ”Klingan” Klinga väljer att skriva ett tvåårskontrakt med klubben. Klingan kommer närmast från Huddinge IK där hon varit har varit en ledande spelare och lagkapten de senaste säsongerna. Klingan har också meriter från finska landslaget där hon totalt har gjort 15 stycken A-landskamper.

Läs mer

Facebook